Animation

[videocontactform]
Læs om vores priser og stilarte her

Fordelen ved en animation frem for en video

Med en animation har du mulighed for at fortælle en meget skarpere historie og kan helt spare udgifter til specialeffects. Det er især velegnet, når du vil skære gennem alt støjen på nettet.

Selv om videoer på nettet har en væsentlig højere gennemslagskraft end tekst, så indeholder mange videoer alt for meget fyld. Det er ikke heldigt at tale folk i søvn, hvis du skal have solgt dit budskab mest effektivt igennem på nettet.

Vælg hellere en animation

Vælger du i stedet en animation, kan du skære budskabet helt præcist og sparer penge på efterbehandling, klipning og specialseffect, som du eller skulle have brugt, hvis du skulle have det samme resultat ud af en rigtig video. Du sparer også den dyre kameramand eller leje af professionelt videoudstyr.

Med en animationsvideo på et minut kan du få dine vigtigste pointer leveret helt knivskarpt. Ved hjælp af animerede billeder og tekst kan du understøtte speaken, så du giver dit budskab de bedste forudsætninger for at blive forstået. Stilen kan være humoristisk, seriøs eller lige som du har lyst til – for med animationer er alt muligt – også selv om det ikke kan lade sig gøre rent fysisk.

Få din helt unikke animation

Sætter du en animeret video på hjemmesiden, fanger du folks opmærksomhed, lige så snart de kommer ind på din side. Holder du videoen i det såkaldte explainer-format, får du fortalt dit budskab til den besøgende på under et minut.

Det er nok til at give vedkommende et meget mere indbydende indtryk af din side, dine produkter eller dine tjenester, end du kunne have gjort med en almindelig video eller ren tekst alene.

Få din egenanimationsvideo

Hos Animation.mu producerer vi håndtegnede animationsvideoer til priser, du ikke finder andre steder. Vil du vide mere, så kontakt os ved hjælp af kontaktformularen her på siden eller giv os et ring.
[videocontactform-b]

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+