Få et uforpligtende tilbud

12 + 5 =

Animationer – tegnede levende billeder

Animationer siger tit mere end både tekst og stillbilleder. Her kan du se det ske,og med en lille animationsfilm kan du både fange dine besøgendes opmærksomhed og få præsenteret dit budskab på en informativ, inspirerende og underholdende måde.

Der finde mange forskellige animationer. Lige fra de simple GIF-animationer, der oftest bare er flere billeder eller tegninger, der afspilles efter hinanden og til hele animationsfilm, hvor alle karakterer, baggrunde og andre elementer er tegnede.

Explainervideo – animationer med et budskab

De animationer vi producerer hos Animation.mu hører til den sidste type og kaldes for animations- eller explainervideoer. De forklarer dit budskab i løbet af et minut og kan bruges til alt lige fra at introducere dit firma og de tjenester og produkter, I sælger og til at formidle et politisk eller andet budskab til de besøgende.

Explainervideoer har oftest en humoristisk, tankevækkende eller underfundig tilgang til emnet og tager altid afsæt i et problem, der optager de besøgende, der kommer på jeres hjemmeside.

Animationer til en explainervideo

Bestiller du en explainervideo fra Animation.mu, får du animationsfilm i høj kvalitet. Vi tegner alle karakterer, elementer og baggrunde i hånden efter et aftalt storyboard.

Ud fra storyboardet skaber vores professionelle animatorer de figurer, scener og rekvisitter, der skal bruges, for at fortælle din historie mest effektivt. De har fokus på, at animationerne ikke bliver for detaljerede. Kun de elementer der skal bruges for at give historien liv, tages med. Ellers kan tilskueren nemt blive distraheret og misser måske dit budskab.

Derefter computeranimerer vi tegningerne og lægger speak og musik på, så resultatet bliver en spændende, fængende og sælgende animationsvideo.

Det færdige resultat kan ikke undgå at fange dine besøgendes interesse. Så bliver de længere på din hjemmeside og dine chancer for at konvertere dem til kunder forøges – fordi de har fået en bedre forståelse af din forretning.

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+