Bliv forhandler hos Animation Mu

Hos Animation Mu samarbejder vi med en række danske PR, web, design, branding og markedsførings bureauer.
Deres kunder efterspøger animationsvideoer, men da de ikke selv har ressourcerne til at lave dem inhouse, har de lavet en forhandleraftale med os.

Vi står for videoproduktion – Og de kan derfor koncentrere sig om det, som de er gode til.

 

Forhandleraftaler typer

WHITE LABEL

Denne aftale giver os mulighed for at arbejde direkte med din virksomhed. I har selv kontakten med kunden og kommunikerer

efterfølgende med en af vores projektlederer. Det giver Jer mulighed for at være involveret i alle video projekter og sælge videoerne i Jeres eget navn. I vil have en fast forhandlerpris hos os, og i bestemmer selv prisen i sælger dem til.

AFFILIATE PARTNER

Denne aftale gør det muligt for os at arbejde med din virksomhed samt kunden. Det betyder, at din kunde vil vide, hvem

vi er og hvad vi gør, fra begyndelsen. Du sætter os i kontakt med kunden og modtager efterfølgende provision for deres køb.

people

Stol på os

Uanset hvilken løsning du vælger, kan vi forsikre dig om, at vores team hos Animation. Mu vil forblive fuldt engageret i Jeres firma og kunder, indtil færdiggørelse af hvert projekt. Vi producerer altid videoer i god kvalitet og leverer til aftalt tid, hvilket

garanterer tryghed for både Jer og jeres kunder.

Hvis det lyder som noget for din virksomhed, så lad os endelig høre fra dig/jer. Så kan vi tage en uformel snak om mulighederne for en samarbejdsaftale, der vil gøre det muligt for Jeres firma at tilbyde produktion af animationsvideoer til Jeres kunder.

Klik her for se vores kontaktoplysninger

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+