Explainer-video

[videocontactform]

En explainer-video får folk til at blive på din hjemmeside

En explainer-video præsenterer jeres budskab på under et minut – oftest i form af en underholdende historie. Ikke overraskende viser det sig da også, at hvis I har en explainer-video på jeres hjemmeside, øger I chancen for, at folk bliver på siden – og for at de køber noget af jer!

Explainer-videoer har efterhånden været hotte i mange år på grund af deres unikke evne til at formidle selv komplekse eller svært forståelige budskaber på under et minut. Oftest gøres det tilmed på en underholdende måde, der kan tage broden af selv de mest alvorlige emner.

Så ikke overraskende får tilstedeværelsen af en explainer-video folk til at blive på jeres side. Det er sværere, hvis folk kun møder tør tekst og nogle få billeder. Her beslutter den besøgende sig allerede efter 8 sekunder, om de vil blive på siden. Er der derimod en video, vælger de fleste at se den, før de beslutter sig – og så bliver de oftest på siden.

Undersøgelser viser også, at animationsvideoen øger chancen for, at de besøgende rent faktisk ender med at købe noget af jer, simpelthen fordi de føler, at de bedre forstår jeres forretning og de produkter og tjenester, I sælger.

Få en explainer-video til jeres hjemmeside

Så driver I en seriøs hjemmeside, en webbaseret tjeneste eller ønsker I, at give jeres kunder et bedre indtryk af jeres webshop, skal I investere i produktionen af en explainer-video.

Hos Animation.mu har vi produceret explainer-videoer for flere hundrede forskellige danske virksomheder, der alle melder om et voldsomt fald i bounce-raten og deraf følgende bedre placeringer i søgeresultaterne. Samtidig er konverteringsraten på siden steget og omsætningen øget.

Overvejer du at få produceret en explainer-video? Så kontakt os allerede i dag eller hent vores gratis e-bog om explainer-videoer eller se eksempler på de mange forskellige explainer-videoer, vi har produceret for andre danske virksomheder.
[videocontactform-b]

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+