får din post til at blive delt

Facebooks mulighed for at indlejre videoer, der automatisk begynder at afspille, når folk ruller ned over de seneste statusopdateringer, er en genial måde at få folk i tale på. Men det kræver en opmærksomhedsskabende video, der hurtigt og helst på underholdende vis kan levere dit budskab.

Vil du for alvor ud til mange relevante mennesker med dit budskab, dit produkt eller din tjeneste, er Facebook en af de billigste og mest målrettede kanaler til dette formål. Booster du et opslag eller promover du en side på jeres hjemmeside, kan du meget nøje udvælge den målgruppe, der skal se din reklame til priser, der beløber sig fra 7-8 til flere hundrede kroner om dagen.

Alt for mange vælger at reklamereved blotat bruge billeder og tekst til deres promoveringer. Desværre drukner den slags reklamer hurtigt i mængden af venneopslag og andre firmaers promoverede og boostede opslag.

Facebook video reklamer øger gennemslagskraften

Vælger du i stedet at bruge muligheden for at indlejre en video i din reklame, øger du effekten og gennemslagskraften eksplosivt. For nu får du pludselig en meget mere fængende måde at aflevere dit budskab på. Statistikken taler sit tydelige sprog. For folk elsker at se videoer på Facebook.

Et særligt format synes at være ekstra effektivt. Det drejer sig om den animerede explainer-video! Det er et velkendt og elsket format, der allerede har bevist sin værdi på tusinder af hjemmesider rundt om på nettet. Vælger du dette format til din video, er dine chancer for succes endnu større.

Animerede Facebook video reklamer konverterer bedst

Hos Animation.mu har vi produceret hundredevis af animerede videofilm for danske og udenlandske virksomheder. Resultatet er det samme hver gang. De animerede videofilm øger konverteringen netop på grund af det underholdende og engagerende format.

Kunne du også tænke dig en animeret Facebook video reklamefilm, så kontakt os allerede i dag pr. mail, telefon eller via formularen andet steds her på siden.

Få et uforpligtende tilbud

11 + 14 =

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+