Få et uforpligtende tilbud

15 + 9 =

Slut med kedelige firmafilm

Kan du huske, hvornår du sidst har set en firmafilm på nettet. Du ved, en af dem der hvor den stolte direktør forklarer om firmaets mål og visioner og praler med, hvor gode, dygtige og meget bedre end konkurrenterne, de er. Gabende kedeligt, ikk? Kunne du også tænke dig en firmafilm til jeres hjemmeside, skal du nok vælge en helt anden løsning!

For i stedet skulle du meget hellere får produceret en animeret explainer-video, der kort og klart fortæller, hvad jeres firma står for og hvordan I kan hjælpe folk. Du kan enten vælge det kendte explainer-format med ”Her er John! Han har et problem” og så give forklaringen på, hvordan jeres firma, jeres produkter eller tjenester kan løse det eller vælge en helt anden angrebsvinkel på historien i filmen.

Med en animationsvideo er alt muligt – også selv om det ikke kan lade sig gøre i virkeligheden. Samtidig kan mange af de flotte effekter, der koster kassen at bruge i en rigtig video, skabes helt uden ekstraomkostninger i en animationsvideo.

En animationsvideo virker også væsentlig mere imødekommende, spændende og nede på jorden end direktøren, bestyrelsesformanden eller ejeren af virksomheden i sit stiveste puds – sådan som man oftest ser det i en traditionel firmafilm. Den tegner kort sagt et meget mere positivt billede af firmaet og virker mere indbydende for de besøgende, der kommer forbi jeres hjemmeside.

Skal vi producere din næste firmafilm

Vil du gerne høste alle de fordele, en animationsvideo giver frem for en traditionel firmafilm, så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi har produceret mange animationsvideoer, der præsenterer firmaer på en helt ny og meget mere engagerende, konverterende og underholdende måde. Vores animatorer arbejder i hånden og kan nemt skabe karakterer i videoerne, der enten er realistiske eller karikerede udgaver af de enkelte medarbejdere.

Så prøv en animationsvideo til din næste firmafilm.

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+