Premium Video Ads FacebookSom noget helt nyt introducerede Facebook i december ”Premium Video Ads”, hvis formål er at introducere videoreklamer direkte på Facebook.

I dag er vi vant til tekst- og billedreklamer når vi kigger vores nyhedsstrøm igennem, men i fremtiden vil vi altså også støde på animerede reklamer i form af videoer – nedenfor kan du se hvordan processen fungerer.

Lad os sige at en person i din målgruppe – vi kalder ham Hans – er på vej hjem fra arbejde. Hans har 20 minutter at slå ihjel inden han skal skifte tog, så han finder mobilen og Facebook frem. Efter at have kigget på nogle bekendtes statusopdateringer, støder Hans på noget spændende.

Når Hans scroller ned på mobilen eller computeren og når til din reklame, vil videoen automatisk gå i gang, bare uden lyd på. Her har du som annoncør en enorm fordel, da videoer automatisk trækker blikke til sig, og i dette tilfælde får Hans til at ignorerer de andre statusbeskeder før og efter videoen.

Formår du samtidig at levere en video som både er interessant og informativ – noget som vi specialiserer os i her på Animation.mu – vil nysgerrige Facebook-brugere hurtigt klikke på videoen, og se hvad du har at tilbyde.

Hvad betyder det for dig?

Først og fremmest er reklamering på Facebook et spændende nyt tiltag og et godt medie til at forbinde din virksomhed med tusindvis af danskere.

Da Facebook allerede har den nødvendige data om deres brugere (alder, kommune, køn, interesser), kan du lave utrolig specifikke reklamer, som rammer meget præcist.

Du kan altså sørge for, at det kun er 30-40 årige kvinder i hovedstaden som ser dine reklamer, eller sønderjyder i alderen 20-25 – alt efter hvad der er mest profitabelt for dig. Noget af det skønne ved Facebook som annoncør er, at der er mulighed for hele tiden at teste på forskellige målgrupper – på et eller andet tidspunkt rammer du en guldåre, som vil være frugtbar mange år ud i fremtiden.

Videoer får folk til at blive længere på siden

Hvis dine besøgende bliver mødt af en video på den første side de klikker ind på, vil de i gennemsnittet blive hængende i op til 6 gange så lang tid, som hvis du blot tilbød tekst og billeder. Videoer holder dine besøgende engagerede og interesserede – så længe den altså er spændende at følge.

Apropos spændende videoer, så er det blandt andet derfor at mange vælger at få lavet videoer i samme stil som du finder her på siden. Ved at involvere tegneseriefigurer og andre farverige personer, kan du få forklaret dit budskab og samtidig underholde dine besøgende. Håndholdte kameraer og en entusiastisk ejer der fortæller om virksomheden fungerer også langt hen ad vejen, men sådan en video vil sjældent have samme tiltrækningskraft som førnævnte.

Sådan kommer du i gang

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om Facebook’s Premium Video Ads og om hvordan du kan tiltrække en masse nye kunder med en fed video, skal du blot kontakte os. Vi har brugt rigtig mange timer på at sætte os ind i det nye system, så send os en mail i dag eller ring på 65 74 20 03 – så hjælper vi dig godt på vej.

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+