Et kreativt animationsfirma

Startet i 2013 af Dennis Kjærgaard og Kristian Ole Rørbye. Har siden opstart produceret 1000+ animationsvideoer til danske og udenlandske kunder. Teamet består i 2022 af 10 fuldtidsansatte animatorer, 1 projektleder samt de to danske ejere.

Hos Animation.Mu kreerer vi animationsvideoer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores placering i Chiang Mai, Thailand, muliggør at skabe nogle yderst
fordelagtige priser, samt levere produkter af kompromisløs høj kvalitet.

Formålet med vores professionelle animationsvideoer er at fastholde de besøgende på din hjemmeside. Videoerne er et værktøj, der kan skabe vækst og interesse omkring din hjemmeside, hvilket i sidste ende viser positive resultater på din konverteringsrate.

I Animation.Mu har vi fokus på kvalitet og vores kunders tilfredshed. Vores kreative team bruger ved en 1 minuts premium opgave mere end 80 timer på at skabe den helt rigtige animation for dig.

Vi vil i processen inddrage dig som kunde, så vi hele tiden sikrer os at vi leverer et produkt, der stemmer overens med dine forventninger. Således skaber vi sammen en video, der udtrykker det helt rigtige budskab i et design tilpasset netop din virksomhed.

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+