Få et uforpligtende tilbud

4 + 2 =

Billig præsentationsvideo

Der findes masser af gabende kedelige præsentationsvideoer på nettet. Men hvorfor kede dine besøgende og potentielle kunde til døde, når du kan skabe en engagerende og sælgende præsentationsvideo med en explainer-video

Du kender sikkert godt de der uendeligt kedelige præsentationsvideoer, hvor en eller anden nørd gennemgår et produkt helt ned til den mindste detalje – eller de totalt intetsigende, hvor man ser produktet køre rundt på en eller anden drejeskive, mens der afspilles noget smart musik og produktegenskaberne vælter hen over skærmen som en uendelig rulletekst.

Ingen af delene gør noget godt, for det produkt du sælger – enten fordi det er for intetsigende eller for detaljeret. Men samtidig ved du jo godt, at en video fænger væsentlig bedre end en webside, der kun indeholder billeder og tekst. Så hvad gør du så?

Din næste præsentationsvideo er en animeret explainer

Du vælger naturligvis at få produceret din næste præsentationsvideo som en animeret explainer-video. Det er det mest populære og mest slagkraftige videoformat, der findes på nettet.

Her kan du på under et minut få præsenteret det produkt, du sælger, dit firma eller et hvilket som helst andet budskab. Stilen er oftest humoristisk og tager udgangspunkt i en kendt problemstilling i målgruppen. Samtidig gør de tegnede animationer det muligt at skære fortællingen helt skarpt til og gøre brug af smarte effekter, der ville have kostet kassen at bruge i en rigtig video.

Lad os producere din næste præsentationsvideo

Hos Animation.mu har vi produceret hundredevis af explainer- og andre animationsvideoer for både danske og udenlandske firmaer. Vi kan også sagtnes producere dem på flere forskellige sprog.

Alle vores animationsvideoer anvender unikke, håndtegnede karakterer og produkter. I tæt samarbejde med kunden udarbejder vi et speak-manuskript og de forskellige karakterer og andre elementer, der skal indgå i animationsvideoen. Derefter producerer vi den færdige præsentationsvideo med tale, animationer og eventuel musik, lige klar til at lægge på din hjemmeside.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan producere din præsentationsvideo, så kontakt os med det samme via formularen andet steds på siden eller pr. telefon.

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+