Reklamefilm

[videocontactform]

Reklamefilm – film med animation til reklamer

Der findes tonsvis af reklamefilm på nettet. Så skal du skille dig ud fra mængden, skal din reklamefilm have noget, de andres ikke har! Det får du med en animeret explainer-video, der tilmed øger forståeligheden af dit budskab.

Reklamefilm! Du ser dem alle vegne, hvor du kommer frem på nettet. Youtube, Facebook og alverdens hjemmesider. Alle forsøger de at fange din opmærksomhed og levere et budskab til dig. Men oftest ligner de hinanden og den ene reklamefilm skiller sig sjældent ud fra den anden i hverken visuel stil eller fortællestil.

Din reklamefilm skal skille sig ud fra mængden

Så skal din reklamefilm skille sig ud fra mængden, skal den have en hel anden tilgang og en hel anden visuel stil end nogle af de mange andre reklamefilm, der ellers ligger på nettet. Her vil en reklamefilm med rigtige optagelser og rigtige mennesker bare ligne alle de andre.

Skal den for alvor skille sig ud, skal du over i en animeret reklamefilm. F.eks. i det kendte explainer-format, der efterhånden har været populært i en del år, fordi det på en kort, præcis og oftest underholdende måde kan formidle selv et meget komplekst budskab eller et avanceret produkt på en overbevisende og fængende måde.

En animeret reklamefilm skiller sig altid ud

Jamen, ligner sådan en reklamefilm så ikke alle de andre? Ikke på en måde, der skader dens gennemslagskraft. For hver eneste animerede reklamefilm kan nemmere få sit eget visuelle udtryk og sin egen stil end en reklamefilm optaget med almindelige mennesker.

Samtidig er det velkendte explainer-format en garanti for, at din reklamefilm får optimal gennemslagskraft. Faktisk er formatet så effektivt, at de fleste reklamefilm i dag er opbygget efter samme læst – men det er den animerede stil der giver formatet den største effekt.

Vil du vide mere om animerede reklamefilm eller have et uforpligtende tilbud på produktionen af din reklamefilm med håndtegnede animationer, så giv os et ring eller brug kontaktformularen andet steds på siden.
[videocontactform-b]

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+