Få et uforpligtende tilbud

13 + 11 =

Reklamevideo der virker!

Nettet bugner af reklamevideoer. Så hvordan får du din reklamevideo til at skille sig ud fra mængden. Løsningen ligger lige for, så snart du hører den. Så det vil næppe overraske dig, at den bedste måde, at få din reklamevideo til at blive opdaget på, er ved at producere den i det kendte explainer-format.

Den animerede explainervideo har gået sin sejrsgang verden over i snart 10 års tid– ikke bare på nettet med også på tv og i biografen. Ved hjælp af en håndtegnet animation og et godt manuskript, kan explainervideoen levere selv komplekse og vanskeligt forståelige budskaber på en let og underholdende måde – fordi den tager udgangspunkt i det problem, folk står med og ikke et konkret produkt og alle dets egenskaber.

Formatet kendes allerede fra mange hjemmesider på nettet, der netop har brugt explainervideoer til at øge konverteringsgraden og omsætningen og sænke bounce-raten på deres sider.

Reklamevideo med gennemslagskraft

Det gør explainer-formatet til et velafprøvet format for reklamevideoer. Den ekstra store gennemslagkraft er veldokumenteret og formatet er perfekt til produktlanceringer og servering af alverdens forskellige budskaber, uanset om de er politiske eller kommercielle.

Ikke overraskende er nogle af de mest effektfulde reklamefilm de seneste år netop af denne type. Hvem husker ikke Forbruger-Kontakts lancering af deres særlige reklameavistilvalgsordning eller nogle af de andre sjove animerede reklamefilm.

Skal vi bygge din animerede reklamevideo?

Vil du høre mere om explainervideoer og hvordan de kan anvendes som reklamevideoer eller har du allerede en ide til en animeret reklamevideo, så kontakt os allerede i dag via kontaktformularen eller pr. telefon eller mail.

Vi har produceret flere hundrede håndtegnede animationsvideoer siden starten i 2013 og vores team af kreative manuskriptforfattere og tegnere står også klar til at producere din.

Vil du vide mere om explainervideoer, kan du hente vores gratis e-bog, lige som du kan se eksempler på animationsvideoer fra andre kunder lige her.

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+