Afspilning af video direkte i en mail kan alle modtagere gøre i dag, hvis de anvender Apple Mail til atlæse deres mails med. Det betyder at alle med en iPad eller iPhone, højst sandsynligvis kan se videoer direkte i mailen. Men hvad betyder det for dine muligheder, når du vil markedsføre dine produkter eller dit firma via videoer i mailen.

Apple Mail er i dag en af de mest udbredte mail-klienter på markedet. Samlet set menes den at sidde på omkring 49 % af markedet. Det skyldes det store antal iPads og iPhones, der er i omløb. Det betyder, at lige omkring halvdelen af dem, du har på din mailingliste i dag, kan se de videoer, du indsætter i mailen, uden at de først skal åbne videoen i et browser-program.

Det giver dig helt nye muligheder for at markedsføre dine produkter og en meget større sandsynlighed for, at modtageren ”ser” din mail. For som du nok allerede ved, så giver en video meget større chance for at holde på brugeren end en traditionel mail, der bare indeholder tekst og billeder.

Best practice - Video i emailBest practice for brug af video i mails

Men før du begynder at kaste den første video ind i din næste mail til dine kunder, bør du lige overveje nogle af de ting, som vi kommer ind på i denne artikel. For ligesom alle de andre muligheder du har, bør du nøje overveje, hvad videoen skal bruges til og hvad modtageren skal få ud af at se den.

 

Start med en video, der fortæller modtageren, at dine videoer er værd at se

En kort video kan være en god og endnu anderledes måde f.eks. at sende en velkomstmail på. Hold videoen kort, konkret og skarp på budskabet, så den ikke virker overvældende eller for lang på brugeren. Bare sig tak fordi de har tilmeldt sig dit nyhedsbrev, eller kom med en kort præsentation af hvad de kan forvente sig at modtage for mails og så afslut med dit budskab eller call-to-action.

 

Derved kan folk vende sig til, at der er videoer i dine mails og få en positiv oplevelse med det. Det var nok ikke tilfældet, hvis du have lagt ud med en 35 minutters lang enetale om, hvor fantastiske jeres produkter er og hvorfor folk skal købe dem.

Gør det nemt at handle på det, de har set i videoen

Afslutter du din video med et call-to-action, er det vigtigt, at modtageren nemt kan handle på det, du har opfordret dem til.
Så sørg for at føje en knap til lige under videoen i mailen, som tager modtageren af din mail hen til en dedikereret landingsside på jeres hjemmeside: Siden skal være målrettet opbygget til at tage imod de besøgende, der har reageret på mailen. Det øger konverteringsraten og sikrer dig det største udbytte af både mail og video, når der er en rød tråd mellem det, de lige har set og den side, de lander på.

Banner 250x250 pixels-graphEr statistikken vigtig for dig?

Desværre er det ret begrænset, hvor detaljerede data du kan få ud af en mail. Så er visningsstatistikken for din video vigtig for dig, skal du lade være med at indlejre videoen i mailen.

I stedet skal du indsætte et link i mailen til en side på jeres hjemmeside, som du kan overvåge med Google Analytics eller et andet analyseværktøj.

 

Vil du vide mere om at bruge videoer i dine mail?

Hvis du vil udforske mulighederne for at bruge video i dine mails nærmere, så tag kontakt til os. Vi har allerede hjulpet mange med at komme i gang med at bruge videoer i deres e-mail markedsføring.

Så tag fat i os allerede i dag. Så kommer du hurtigt i gang med at sende mere spændende mails til dine kunder og kundeemner med en video, som de helt sikkert gerne vil bruge tid på at se.

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+