VORES PROCES

 

 

1

Udfyld vores formular

Start med at udfylde vores formular her på hjemmesiden. Her kan du vælge hvilken type video, speak og musik, som du vil have os til at lave. Du kan også beskrive ønsker og forslag, som du ønsker i din video.

2

Kort samtale

Først tager vi en kort samtale med dig for at få en ide om dine forventninger til animations videoen. Denne samtale er det eneste du skal tage aktiv del i, og den danner grundlag for hvordan den færdige video bliver. Vi spørger også lidt ind til dit produkt/ydelse for at få en bedre forståelse af det/den, så vi kan viderebringe budskabet i videoen.

3

Vi skriver dit manuskript

Udfra dine ønsker skriver vi et manuskript til din video. Dette vil give dig en visuel ide om din video inden den bliver lavet. Når vi har skrevet dit manuskript har du mulighed for at komme med evt. forslag til ændringer, som vi derefter retter til.

4

Vi laver storyboard

Dernæst laver vi et storyboard ud fra det færdige manuskript. Vi kommer også med forslag til grafik og speak, som vi vil anvende i videoen. Dette giver dig mulighed for at få en ide om, hvordan den færdige film bliver inden produktionen af videoen går i gang. Du kan derefter komme med forslag til ændringer inden vi går i gang med at lave din video.

Animation Mu 5

Professionel indtaling af speak

Vi udvælger en professionel speaker til at indtale dit manuskript. Vi leverer både speaks på dansk eller engelsk og af mænd eller kvinder. I samarbejde med speakeren sørger vi får at dit speak bliver talt i et sprog, som fanger din målgruppe.

6

Vi finder baggrundsmusik

Der bliver fundet baggrundsmusik, som skaber den rette stemning til din video. Du kan selv vælge hvilken type musik vi skal anvende. Vi tilføjer også lydeffekter for at bringe mere liv i din video.

7

Vi laver din animation video

Udfra dit storyboard og speak laver vi nu din animation video. Når den er færdig har du mulighed for at komme med forslag til ændringer, så du er 100% tilfreds. Skal vi tilbage i processen og lave ændringer i storyboard eller speak er vi dog nødsaget til at tillægge en merpris.

8

Levering af video

Når du er fuldt tilfreds med din video sender vi den til dig i 720p HD kvalitet MP4 format, som du kan bruge hvor du ønsker det. Skulle du miste din video har vi altid en backup, som du kan download fra vores hjemmeside.

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+