Få et uforpligtende tilbud

8 + 14 =

Webfilm er populært som aldrig før

Et billede siger mere end 1000 ord – men en webfilm eller video siger mere end måske en million. I hvert fald øger en video på siden chancerne gevaldigt for, at folk bliver på din hjemmeside, når de først er landet på den.

Hver dag produceres der millioner af nye sider med tekst og billede på nettet, og masser af siderne handler om nøjagtigt det samme. Alle kæmper de om de samme 3-4 placeringer i toppen af søgeresultaterne for det emne, de omhandler.

Men hovedparten af dem fejler, simpelthen fordi de ikke magter af fastholde de besøgende, der lander på siderne. For står der det samme i overskriften og er pointen den samme i artiklens første afsnit som alle de andre artikler, man kan finde på nettet om det pågældende emne, så er der jo ingen grund til at blive hængende.

Er der mange, der har den samme opfattelse, opdager Google det hurtigt. For så kommer folk hurtigt tilbage til siden med søgeresultater og klikker sig videre til den næste side i listen. Det ødelægger sidens såkaldte bounce-rate og det har en kedelig indflydelse på sidens placering i søgeresultaterne.

Kan den ikke fastholde de besøgende, må den jo være et mindre relevant søgeresultat at vise til brugerne!

Men er der en webfilm, sænker du bounce-raten

Men er der en webfilm, video eller endnu bedre en animationsvideo eller explainer på siden, øges chancerne for, at dine besøgende bliver på siden – om ikke andet så for at se videoen.

Allerede der får din side en fordel i Googles optik. For når folk bliver på siden for at se din webfilm, går der længere tid, før de kommer tilbage til siden med søgeresultater. Hvis de i det hele taget gør det!

For oftest bliver folk på siden efter de har set webfilmen. Webfilmen er nemlig meget bedre end tekst til at overlevere dit budskab på en relevant og engagerende måde. Derved øges dine chancer for at konvertere den besøgende til en ny kunde.

Hos Animation.mu de mest effektive webfilm på nettet, nemlig animationsvideoer eller explainers som de også kaldes. Vil du vide mere, så giv os et ring eller kontakt os via formularen andet steds på siden.

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+