Få et uforpligtende tilbud

6 + 8 =

YouTube video reklamer

YouTube er nettets store motor for afspilning af video og hver dag ser millioner af mennesker de særlige YouTube video reklamer, der oftest afspilles 5 sekunder af, før du får lov at se den video, du har klikket dig ind på. Det har sat en helt ny standard for opbygningen af videoer til YouTube.

YouTube video reklamer er en billig og effektiv måde at nå ud til mange mennesker på. Men det kræver, at du opbygger dine videoer på en speciel måde, så de når at fænge folk i løbet af de første 5 sekunder. Det er den tid der går, inden YouTube tilbyder brugeren mulighed for at springe reklamevideoen over.

Derudover skal den del af videoen, der kommer efter de 5 sekunder, være mindst lige så fængende. For når først de 5 sekunder er gået, kan brugeren når som helst springe videre til den video, de egentlig ville se. Så jo længere du kan holde dem på din YouTube video reklame, jo mere af dit budskab når du at få afspillet for dem.

Explainer-videoer er gode til YouTube video reklamer

Explainer-formatet er verdenskendt på nettet. Det er som oftest en animeret video, der starter med lynhurtigt at introducere en problemstilling for publikum og derefter giver løsningen på det på en kort, kontant og oftest meget underholdende måde.

At videoen er animeret gør det nemt at få den til at skille sig ud fra mængden og formatet er velegnet til at få folk til at lade være med at klikke videre, så snart de få mulighed for det. Ved at introducere problemstillingen i explainer-videoens første 5-6 sekunder, sikrer explainer-formatet også, at det kun er den relevante målgruppe, der ser videoen. For bliver du ikke fanget af problemstillingen indenfor de fem sekunder, springer du bare videre.

Hos Animation.mu producerer vi håndtegnede animationsvideoer og har udviklet hundredevis af explainer- og andre animerede videoer for danske og udenlandske virksomheder. Vil du vide mere om animerede videofilm som YouTube video reklamer, så kontakt os pr. telefon, mail eller via formularen andet steds på siden.

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+