Animationsfilm tilbud

Få et uforpligtende tilbud

12 + 14 =

Animationsfilm kræver ikke et Disney-budget

De fleste tror, at animationsfilm kræver et kæmpebudget. Men sammenligner du med almindelige video, falder sammenligningen ud til animationsfilmens fordel – især når det gælder gennemslagskraft!
Animationsfilm krævede engang et stort opbud af tegnere, farvelæggere og mange andre ressourcer. I dag kan du få computerprogrammer, der gør en god del af det kedelige in-between- og efterbehandlingsarbejde.
Det har skåret en god del af produktionsprisen, men de originale ideer og de flotte tegninger, kræver stadig rigtig levende mennesker.

Animationsfilm er billigere i dag

Derfor koster animationsfilm i dag en brøkdel af, hvad de gjorde engang. Sammenligner du med almindelige video, ligger minutprisen på en færdig animationsfilm nok stadig lidt over en video, men der skal ikke meget efterredigering og specialeffekt-arbejde til på videoen, før det forhold tipper.
Samtidig kan du skære historien i en animationsfilm meget mere skarpt og nyde godt af, at det tegnede univers f.eks. ikke nødvendigvis behøver at overholde fysikkens love. Samtidig kan du nemmere lave f.eks. grafiske opstillinger, der viser komplicerede sammenhænge eller formidle komplekse budskaber på en meget nemmere og mere forståelig måde, end du kan med en rigtig video.

Animationsfilm holder folk på din hjemmeside

En særlig slags animationsfilm har skilt sig positivt ud på nettet. Det er de såkaldte explainer-animationsfilm, der på under et minut kan formidle f.eks. hvad dit firma står for, forklare fordelene ved et produkt eller en tjeneste eller formidle et andet budskab til de besøgende, der lander på hjemmesiden.
Videoen gør siden mere interessant og øger chancen for, at selv den tilfældige besøgende bliver hængende. Det ville ikke være sket på en side, der kun bestod af tekst og billeder. Her beslutter folk sig allerede i løbet af 8 sekunder. Er der en video, ser de som regel den først, før de beslutter sig – og oftest får det dem til at blive på siden.
Kunne du også tænke dig en smart animationsfilm til din hjemmeside, så kontakt os med det samme for et uforpligtende tilbud.

PRIS PÅ ANIMATIONSVIDEOFÅ TILBUD
+